Cotlete de porc marinate, făcute la cuptor în bere, cu legume

Cotlete fragede făcute la cuptor, cu legume…prânzul perfect pentru o masă în familie.

author postat de Crina Matei

Mâncare de păstăi galbene cu ciuperci pleurotus și smântâna

O rețetă rapidă și gustoasă ce se poate servi pur si simplu sau alaturi de mămăligă sau de ce Nu, poate fi o garnitura de succes!

author postat de Crina Matei

Ciupercuțe umplute cu brânză tofu și busuioc verde făcute pane

Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.

author postat de Crina Matei

Măncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde

O combinație inedită dar ce a avut mare succes la noi.

author postat de Crina Matei

Cotlet de porc la grătar cu ciuperci sotate cu un strop de smântână și mărar

Când nu avem timp mult la dispoziție și vrem un prânz rapid și gustos, această rețetă este ideală.

author postat de Crina Matei

Orez cu multe legume

O rețetă de orez cu multe legume, divers colorate ce întregește atât gustul cât și aspectul acestui preparat.

author postat de Crina Matei

Orez cu legume

O rețetă de orez cu multe legume, gustos și aspectuos.

author postat de Crina Matei

Ciorbă falsă de burtă

O ciorbă ce seamăna mult cu ciorba de burtă dar este făcută cu ciuperci pleurotus. Este genială! Bună de te lingi pe degete 🙂

author postat de Crina Matei

Tartă cu ciuperci

O tartă cu ciuperci delicioasă pe care o pregatesc destul de des. O recomand cu încredere iubitorilor de ciuperci, dar nu numai.

author postat de Crina Matei

Pui cu ciuperci, camembert și muștar Dijon

Piept de pui cu ciuperci, camembert si muștar Dijon -un preparat plin de gust.

author postat de Crina Matei

COPYRIGHT ©2016 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.