Roșii cherry in mantie albă de brânză

O reteta rapidă pentru o gustare delicioasă.

author postat de Crina Matei

Biscuiti cu unt si aroma sărbătorilor de iarna: portocala

Biscuiți cu unt si aromă de portocale , fragezi si rapid de facut. Fără praf de copt, își mențin forma în timpul coacerii.

author postat de Crina Matei

Fursecuri fragede cu zahar brun și caise deshidratate

Aceste fursecuri se topesc pur și simplu în gură! Se fac rapid si sunt foarte apreciate.

author postat de Crina Matei

Salată de ciuperci de pădure la borcan

Ciupercile de padure murate imi aduc aminte de copilăria mea. Mereu mi-au placut.

author postat de Crina Matei

Cele mai bune clătite

Clătitele perfecte exista!

author postat de Crina Matei

Muraturi asortate în saramură

Mereu mi-au placut muraturile în saramura, fie la butoi , fie puse în borcane mari. Cu cat sunt mai multe feluri cu atat gustul este mai bun. Reteta e simplă, asa le punea mama acasa si asa le pun si eu.

author postat de Crina Matei

Castraveti marinati la borcan

O rețetă dragă mie de castraveti pentru iarnă. Sunt crocanți, cu gust dulce-acrisor.

author postat de Crina Matei

Prăjitură Dobos

Prăjitură Doboș este asa de buna atunci când este făcută în casa . Aveti reteta aici.

author postat de Crina Matei

Prajitură pufoasă cu iaurt și fructe

O prăjitură rapidă, aromată și cu fructe. Sigur va fi apreciată de cei ce o vor gusta.

author postat de Crina Matei

Trio de vitamine : nectar din piersici, pere și mere

Nectar din 3 feluri de fructe (piersici, pere, mere) făcut pentru copilul meu căruia îi plac fructele sub toate formele.

author postat de Crina Matei

Cel mai bun nectar de piersici

Un nectar delicios, natural, fără conservanți, coloranți și arome artificiale, plăcut de cei mici dar și de cei mari.

author postat de Crina Matei

Desert savuros cu fructe și pișcoturi

O rețetă ușor de făcut cu efect garantat

author postat de Crina Matei

COPYRIGHT ©2016 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.