Cele mai bune clătite

Clătitele perfecte exista!

author postat de Crina Matei

Prajitură pufoasă cu iaurt și fructe

O prăjitură rapidă, aromată și cu fructe. Sigur va fi apreciată de cei ce o vor gusta.

author postat de Crina Matei

Melci aperitiv cu aluat dospit plin de brânză

Melci aperitiv cu un aluat plin de brânză și cu umpluturi diverse, sunt gustarea ideală atât pentru acasă cât și pentru ieșirile la picnic, în parc, etc

author postat de Crina Matei

Clătite americane rapide, simple sau cu zmeură

O rețetă rapidă de clătite americane pufoase , cu sau fără fructe adăugate.

author postat de Crina Matei

Sărățele speciale cu măsline, salam picant și mix de semințe

Sărățele speciale cu măsline naturale, salam picant și mix de 4 tipuri de semințe. Mai bune nici că se poate.

author postat de Crina Matei

Prăjitură cu fulgi de ovăz și cireșe

O prăjitură fragedă, rapidă, cu multe cireșe.

author postat de Crina Matei

Brioșe aromate cu morcov, măr verde și cireșe

Aceste brioșe se fac rapid si sunt pline de fructe. Bune ca și gustare sau puse în pachet la școală.

author postat de Crina Matei

Vafe aromate cu brânză proaspătă

Vafe cu brânză de vaci, aromata cu coaja de portocală, ce pot fi servite la micul dejun, ca si gustare între mese sau le putem pune în pachetelul pentru scoala/serviciu.

author postat de Crina Matei

Brioșe parfumate cu capșuni proaspete

Brioșe cu capșuni, usor umede dar pufoase, ce se pregătesc rapid.

author postat de Crina Matei

Negresa cu alune și gem de prune

Negresa cu alune și gem – o prăjitură minunată fără lapte și ouă.

author postat de Crina Matei

Tartă cu căpșuni, afine și cremă de brânză

O tartă atipică, cu cremă de brânză dar care se topește în gură. E minunată și o puteți realiza și în varianta de mini-tarte.

author postat de Crina Matei

Brioșe pufoase cu ciocolată și vișine

Pufoase, cu fructe și gust intens de cacao…ce poate fi mai bun?

author postat de Crina Matei

COPYRIGHT ©2016 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.