Salată de ciuperci de pădure la borcan

Ciupercile de padure murate imi aduc aminte de copilăria mea. Mereu mi-au placut.

author postat de Crina Matei

Cartofi înăbușiți cu ceapă și boia de ardei

O garnitură rapidă, gustoasă și simplu de facut.

author postat de Crina Matei

Chiftelute crocante din dovlecel

Chiftelute din dovlecel, crocante la exterior si moi la interior, prăjite dar fara sa rămână îmbibate în ulei.

author postat de Crina Matei

Mâncare de păstăi galbene cu ciuperci pleurotus și smântâna

O rețetă rapidă și gustoasă ce se poate servi pur si simplu sau alaturi de mămăligă sau de ce Nu, poate fi o garnitura de succes!

author postat de Crina Matei

Ciupercuțe umplute cu brânză tofu și busuioc verde făcute pane

Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.

author postat de Crina Matei

Măncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde

O combinație inedită dar ce a avut mare succes la noi.

author postat de Crina Matei

Cotlet de porc la grătar cu ciuperci sotate cu un strop de smântână și mărar

Când nu avem timp mult la dispoziție și vrem un prânz rapid și gustos, această rețetă este ideală.

author postat de Crina Matei

Orez cu legume și verdețuri

Orez cu multe legume și verdețuri, bun atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

author postat de Crina Matei

Chifteluțe de cartofi cu ceapă verde, umplute cu brânză de burduf

O rețetă de chiftele de cartofi umplute cu brânză de burduf, cu o crustă crocantă la exterior și pufoase în interior.

author postat de Crina Matei

Bulete de cartofi cu urzici -deliciu verde pentru cei mari și cei mici

O rețetă de bulete de cartofi cu adaos de urzici proaspete, ce pot fi prăjite în baie de ulei sau coapte pe hârtie de copt.

author postat de Crina Matei

Orez cu multe legume

O rețetă de orez cu multe legume, divers colorate ce întregește atât gustul cât și aspectul acestui preparat.

author postat de Crina Matei

Spanac cu rosii si usturoi

O rețetă rapida de spanac, fără lapte dar cu ceapă, sos de roșii și usturoi. E delicios mai ales servit cu mămăliguță caldă, ouă ochiuri sau brânză de burduf.

author postat de Crina Matei

COPYRIGHT ©2016 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.