Salată de ciuperci de pădure la borcan

Ciupercile de padure murate imi aduc aminte de copilăria mea. Mereu mi-au placut.

author postat de Crina Matei

Muraturi asortate în saramură

Mereu mi-au placut muraturile în saramura, fie la butoi , fie puse în borcane mari. Cu cat sunt mai multe feluri cu atat gustul este mai bun. Reteta e simplă, asa le punea mama acasa si asa le pun si eu.

author postat de Crina Matei

Castraveti marinati la borcan

O rețetă dragă mie de castraveti pentru iarnă. Sunt crocanți, cu gust dulce-acrisor.

author postat de Crina Matei

Trio de vitamine : nectar din piersici, pere și mere

Nectar din 3 feluri de fructe (piersici, pere, mere) făcut pentru copilul meu căruia îi plac fructele sub toate formele.

author postat de Crina Matei

Cel mai bun nectar de piersici

Un nectar delicios, natural, fără conservanți, coloranți și arome artificiale, plăcut de cei mici dar și de cei mari.

author postat de Crina Matei

Dulceață de capșuni

Dulceață de capsuni – nu trebuie sa ne lipsească acest sortiment din cămară.

author postat de Crina Matei

Dulceață delicată din petale de mac sălbatic cu suc de portocale

O dulceață fină și delicată, cu un gust pronunțat de mac.

author postat de Crina Matei

Sirop de flori soc – aroma concentrată a socului, pusă în sticle și păstrată în camara noastră

Aroma socului este inconfundabilă, delicată și plăcută. Este sezonul florilor de soc, așa că trebuie să profităm de abundența lor și să le pregătim pentru cămară.

author postat de Crina Matei

Sirop de mentă -concentrat și aromat

Sirop de mentă făcut acasă, fără conservanți și coloranți, ce poate fi diluat cu apă în zilele toride de vară, adăugat în deserturi, ceaiuri, etc

author postat de Crina Matei

Jeleu dulce-acrișor din flori de soc

Un jeleu dulce-acrișor cu gust intens de flori de soc.

author postat de Crina Matei

Dulceață de portocale

O explozie de aromă este în această dulceață. O textură potrivită pentru a fi savurată pe o felie de pâine cu unt sau în diverse deserturi.

author postat de Crina Matei

Coaja de portocală ne ajută în bucătărie. Cum o păstrăm fără să își piardă gustul sau culoarea?

Coaja de portocală se poate păstra câteva luni în frigider, fiind gata de a fi adăugată în deserturile noastre preferate. Necesită doar două ingrediente.

author postat de Crina Matei

COPYRIGHT ©2016 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.