O ruladă simplă, care se face rapid și este de efect pentru aperitivele voastre festive.
O ruladă simplă, care se face rapid și este de efect pentru aperitivele voastre festive.
Într-o oală cu apă fierbinte, punem cașcavalul cu tot cu ambalaj, acoperim vasul cu un capac și lăsăm așa circa 15 minute, până cașcavalul se înmoaie bine.
Între timp pregătim umplutura din brânză proaspătă, unt, codițe de ceapă verde, ardei roșu și sare.
Pe masa de lucru întindem o hârtie de copt peste care desfacem cu grijă ambalajul cașcavalului (topit) și îl scoatem ușor.
Cu un sucitor întindem rapid cașcavalul formând o foaie destul de subțire.
Peste foaia de cașcaval întindem umplutura pregătită în prealabil, apoi, cu ajutorul hârtiei de copt, rulăm strâns sa formăm o ruladă.
Pentru a nu se deforma, punem rulada într-o tavă și o dăm la rece pentru câteva ore.
După răcire, desfacem ușor foaia de copt și cu un cuțit bine ascuțit tăiem felii de circa 1cm grosime.
Vă doresc poftă bună!
COPYRIGHT ©2016 - 2019 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.
Carmen
23/05/2017 @ 10:34 pm
E geniala!!!
Crina Matei
23/05/2017 @ 10:35 pm
Ce ma bucur ca va place! Multumesc!