Roșii cherry in mantie albă de brânză este ideea pentru astăzi dacă doriți să faceâi cevaa special. Mereu caut idei pentru diversificarea aperitivelor pregătite de mine, iar aacum vreau sa vă arăt și voua cum fac aceste roșii cherry in mantie albă de brânză . Au aspect frumos iar gustul este pe măsură. Putem folosi aceste roșii pregătite astfel și la micul dejun sau ca și gustare.

Ingrediente


Pentru preparat:

200g brânză de burduf
200g brânză proaspătă
50g unt
Roșii cherry

Pentru decor:

mărar verde
boia de ardei dulce

Reteta


1. Intr-un bol punem brânza si untul ( la temperatura camerei) și le amestecăm bine brânza cu untul pana se formeaza o pasta omogenă . Imaginea 1

2. Se spală roșiile și se șterg cu un prosop de hârtie, fiecare în parte ( pot fi de diferite culori). Imaginea 3

3. Luăm în mână o parte din compozitia de brânză obținută,o întindem ușor în palmă, punem o roșie și modelăm astfel încât brânză sa fie de jur împrejurul rosiei. Procedăm astfel cu toate roșiile până la terminarea compoziției de brânză . Imaginea 2

4. După ce am terminat de modelat bilele le dăm daca dorim prin marar verde tocat fin sau boia de ardei dulce după care le vom modela din nou astfel încât verdeață/ boiaua sa adere bine la bila de brânză. Imaginea 3

5. Bilele astfel obținute le punem pe un platou curat și le dăm la rece pentru minim 60 minute în frigider. Imaginea 6

6. După acest timp se pot tăia în jumătate cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit, cu lama subtire apoi se așează frumos pe platou, alături de alte preparate pregătite. Se pot pregăti cu o zi înainte de sevire și se pastrează în frigider până în momentul în care sunt tăiate și puse pe platou / servite. Imaginea 7

Slideshow Roșii cherry in mantie albă de brânză


  • Imagine 1