Ciorbă de perișoare – o ciorbă cu care nu dăm greș niciodată.

Mereu mi-a plăcut ciorba de perișoare iar de când gătesc o fac în diverse moduri. Astăzi am făcut perișoarele din carne tocată amestec vită-porc cu 15% grăsime. Delicioasă!

Ciorbă rapidă cu ștevie,lobodă roșie și fasole roșie boabe

O ciorbă cu multe legume, gust discret de afumătură (se poate și fără) și fasole boabe. Aroma de cimbru și leuștean este inconfundabilă.

Ciorbă de cartofi cu cârnați de casa afumați

O ciorbă plină de gust și arome ce se pregătește rapid. Mie îmi place tare mult.

Altfel de ciorbă de perișoare

O ciorbă de perișoare cu gust de afumătură. Această rețetă este una inedită dar foarte apreciată pentru gustul ei minunat.

Ciorbă falsă de burtă

O ciorbă ce seamăna mult cu ciorba de burtă dar este făcută cu ciuperci pleurotus. Este genială! Bună de te lingi pe degete 🙂

Supă de roșii cu tăiței

Supă de roșii – bună atât caldă cât și rece, la prânz sau seara, oferită celor mici sau celor mari.

Supă de roșii

O supă rapidă, cremoasă și aromată fiind potrivită pentru zilele reci de iarnă.

Ciorbă de porc cu legume

O ciorba fără prăjeli, bună inclusiv pentru dieta Rina . În ea se combina carnea slaba de porc cu multe legume rezultând o ciorba delicioasa.

Ciorbă de pui

Am făcut acestă ciorbă de pui și a avut mare succes în familie. Este o rețetă ușoară ce va încânta persoanele ce o vor servi la masă.

Supă cu galuşte de griș

Supa delicioasă minunată în zilele friguroase de iarnă

COPYRIGHT ©2016 - 2019 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.