Brioșe aromate cu morcov, măr verde și cireșe

Aceste brioșe se fac rapid si sunt pline de fructe. Bune ca și gustare sau puse în pachet la școală.

Vafe aromate cu brânză proaspătă

Vafe cu brânză de vaci, aromata cu coaja de portocală, ce pot fi servite la micul dejun, ca si gustare între mese sau le putem pune în pachetelul pentru scoala/serviciu.

Brioșe parfumate cu capșuni proaspete

Brioșe cu capșuni, usor umede dar pufoase, ce se pregătesc rapid.

Sirop de flori soc – aroma concentrată a socului, pusă în sticle și păstrată în camara noastră

Aroma socului este inconfundabilă, delicată și plăcută. Este sezonul florilor de soc, așa că trebuie să profităm de abundența lor și să le pregătim pentru cămară.

Sirop de mentă -concentrat și aromat

Sirop de mentă făcut acasă, fără conservanți și coloranți, ce poate fi diluat cu apă în zilele toride de vară, adăugat în deserturi, ceaiuri, etc

Jeleu dulce-acrișor din flori de soc

Un jeleu dulce-acrișor cu gust intens de flori de soc.

Ciupercuțe umplute cu brânză tofu și busuioc verde făcute pane

Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.

Chifteluțe delicioase cu ceapă și usturoi verde

Chifteluțe cu ceapă și usturoi verde – o bunătate!

Ruladă de cașcaval cu cremă de brânză și verdețuri

O ruladă rapidă, din ingrediente sănătoase, de mare efect pentru aperitive festive.

Dulceață de portocale

O explozie de aromă este în această dulceață. O textură potrivită pentru a fi savurată pe o felie de pâine cu unt sau în diverse deserturi.

COPYRIGHT ©2016 - 2018 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.