Chiftelute crocante din dovlecel-crocante la exterior

Chiftelute din dovlecel, crocante la exterior si moi la interior, prăjite dar fara sa rămână îmbibate în ulei.

Mâncare de fasole galbenă cu ciuperci pleurotus și smântâna

O rețetă rapidă și gustoasă ce se poate servi pur si simplu sau alaturi de mămăligă sau de ce Nu, poate fi o garnitura de succes!

Ciupercuțe umplute cu brânză tofu și busuioc verde făcute pane

Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.

Ruladă de cașcaval cu cremă de brânză și verdețuri

O ruladă rapidă, din ingrediente sănătoase, de mare efect pentru aperitive festive.

Măncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde

O combinație inedită dar ce a avut mare succes la noi.

Orez cu legume și verdețuri

Orez cu multe legume și verdețuri, bun atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Chifteluțe de cartofi cu ceapă verde, umplute cu brânză de burduf

O rețetă de chiftele de cartofi umplute cu brânză de burduf, cu o crustă crocantă la exterior și pufoase în interior.

Salată de conopidă

O salată de conopidă cremoasă și gustoasă. Sper sa vă placă această combinație!

Pogăcele fragede cu jumări

Când aveți niște jumări de porc și nu știți ce să faceți cu ele, puteți face aceste pogăcele minunate. Le puteți pregăti cu câteva zile înainte de a avea muusafiri.

Pogăcele de primăvară – cu ceapă verde, leurdă și telemea de oaie

O rețetă inspirată de multitudinea verdețurilor pe care le găsim primăvara în piețe, pogăcele fragede cu brânză și verdețuri.

COPYRIGHT ©2016 - 2018 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.