Cotlet de porc la tigaie cu ciuperci brune, smântână și parmezan

O rețetă rapidă și plină de gust, ce nu necesita tehnici speciale de gătit. Gătim totul într-o singură tigaie iar rezultatul este delicios.

Cotlete de porc marinate, făcute la cuptor în bere, cu legume

Cotlete fragede făcute la cuptor, cu legume…prânzul perfect pentru o masă în familie.

Ruladă de carne cu mozaic de legume

O ruladă din carne cu legume, gustoasă și arătoasă, ce o sa va impresioneze musafirii poftiți la masă.

Dovlecei umpluți la cuptor cu sos aromat

Dovlecei făcuți la cuptor, umpluti serviți alături de un minunat sos de roșii, aromat cu diverse condimente.

Chifteluțe delicioase cu ceapă și usturoi verde

Chifteluțe cu ceapă și usturoi verde – o bunătate!

Gnocchi făcuți în casă cu sos delicios

O rețetă rapidă de gnocchi , cu ingrediente naturale, ce se fac ușor și sunt delicioși. Nu veți mai cumpăra niciodată gnocchi după ce îi faceți pe aceștia.

Ciorbă de perișoare – o ciorbă cu care nu dăm greș niciodată.

Mereu mi-a plăcut ciorba de perișoare iar de când gătesc o fac în diverse moduri. Astăzi am făcut perișoarele din carne tocată amestec vită-porc cu 15% grăsime. Delicioasă!

Ciorbă rapidă cu ștevie,lobodă roșie și fasole roșie boabe

O ciorbă cu multe legume, gust discret de afumătură (se poate și fără) și fasole boabe. Aroma de cimbru și leuștean este inconfundabilă.

Cotlet de porc la grătar cu ciuperci sotate cu un strop de smântână și mărar

Când nu avem timp mult la dispoziție și vrem un prânz rapid și gustos, această rețetă este ideală.

Ciorbă de cartofi cu cârnați de casa afumați

O ciorbă plină de gust și arome ce se pregătește rapid. Mie îmi place tare mult.

COPYRIGHT ©2016 - 2018 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.