Cele mai bune clătite

Clătitele perfecte exista!

Trio de vitamine : nectar din piersici, pere și mere

Nectar din 3 feluri de fructe (piersici, pere, mere) făcut pentru copilul meu căruia îi plac fructele sub toate formele.

Cel mai bun nectar de piersici

Un nectar delicios, natural, fără conservanți, coloranți și arome artificiale, plăcut de cei mici dar și de cei mari.

Sărățele speciale cu măsline, salam picant și mix de semințe

Sărățele speciale cu măsline naturale, salam picant și mix de 4 tipuri de semințe. Mai bune nici că se poate.

Aperitive rapide și delicioase

Aperitive rapide, colorate și delicioase. Combinația perfectă!

Ciupercuțe umplute cu brânză tofu și busuioc verde făcute pane

Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.

Chifteluțe delicioase cu ceapă și usturoi verde

Chifteluțe cu ceapă și usturoi verde – o bunătate!

Negresa cu alune și gem de prune

Negresa cu alune și gem – o prăjitură minunată fără lapte și ouă.

Coaja de portocală ne ajută în bucătărie. Cum o păstrăm fără să își piardă gustul sau culoarea?

Coaja de portocală se poate păstra câteva luni în frigider, fiind gata de a fi adăugată în deserturile noastre preferate. Necesită doar două ingrediente.

Pogăcele fragede cu jumări

Când aveți niște jumări de porc și nu știți ce să faceți cu ele, puteți face aceste pogăcele minunate. Le puteți pregăti cu câteva zile înainte de a avea muusafiri.

Ruladă tricoloră cu cremă de brânză

O ruladă pufoasă cu cremă de brânză, minunată pentru mesele festive din familia voastră.

Budincă de chia cu biscuiți, căpșuni și banane – un mic dejun delicios atât pentru cei mici cât și pentru cei mari

Ce poate fi mai bun dimineața decăt o combinație delicioasă între semințele de chia și fructe proaspete. Punem și biscuiți iar totul se transformă miraculos într-un mic dejun consistent și delicios.

COPYRIGHT ©2016 - 2018 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.