Ciupercuțe umplute cu brânză tofu și busuioc verde făcute pane

Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.

Chifteluțe delicioase cu ceapă și usturoi verde

Chifteluțe cu ceapă și usturoi verde – o bunătate!

Negresa cu alune și gem de prune

Negresa cu alune și gem – o prăjitură minunată fără lapte și ouă.

Coaja de portocală ne ajută în bucătărie. Cum o păstrăm fără să își piardă gustul sau culoarea?

Coaja de portocală se poate păstra câteva luni în frigider, fiind gata de a fi adăugată în deserturile noastre preferate. Necesită doar două ingrediente.

Pogăcele fragede cu jumări

Când aveți niște jumări de porc și nu știți ce să faceți cu ele, puteți face aceste pogăcele minunate. Le puteți pregăti cu câteva zile înainte de a avea muusafiri.

Ruladă tricoloră cu cremă de brânză

O ruladă pufoasă cu cremă de brânză, minunată pentru mesele festive din familia voastră.

Budincă de chia cu biscuiți, căpșuni și banane – un mic dejun delicios atât pentru cei mici cât și pentru cei mari

Ce poate fi mai bun dimineața decăt o combinație delicioasă între semințele de chia și fructe proaspete. Punem și biscuiți iar totul se transformă miraculos într-un mic dejun consistent și delicios.

Rulouri rapide

Rulouri rapide, gustoase și aspectuoase. Se fac ușor și vă scot din impas atunci când sunteți în criză de timp.

Chec aromat cu fructe și fulgi de ciocolată

O rețetă plină de savoare ce îmbină cu succes fructele cu ciocolata.

Papanași fierți

Cum facem să dam copiilor papanași dar sa nu fie prăjiți? Simplu, facem papanași fierți!

Triunghiuri de cașcaval cu fructe

Un aperitiv deosebit ce încântă privirea și gustul.

Mic dejun cu semințe de chia, iaurt, biscuiți și banană

O combinație sănătoasa și delicioasă a semințelor de chia cu iaurt, banane și biscuiți.

COPYRIGHT ©2016 - 2018 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.