Suntem ceea ce facem si un pic mai mult…

In fiecare preparat va las cate o particica din stralucirea sufletului meu….

                                               

 

 

Sunt Crina Matei gazda voastra pe acest blog si va invit sa va simtiti ca acasa, va ofer din toate ce le am si va rog sa va serviti cu ce va place…

Cateva cuvinte despre mine, am deschis ochii nestiutori de copil intr-o frumoasa zi de primavara a anului de gratie 1981, secolul trecut, of ce repede trec anii.. la Buftea, locul primelor amintiri, am pasit curajoasa in aceasta lume unde am inteles de mica ca trebuie muncit ca sa ai si asta am si facut.

Dragostea pentru gatit am deprins-o de mica, imi aduc aminte cu drag , fetita fiind, de obrajii rosii pudrati de faina si manutele pline de aluat incercand sa implinesc rostul gatitului.

Tainele culinare le-am deprins mai tarziu si fara a face din asta un secret va spun ca le deprind in continuare si acuma,.Am exersat zi de zi, in timpul scolii profesionale, a liceului si mai tarziu in perioada anilor de studiu la Universitatea Alexandru Ioan Cuza , facultatea de biologie dar si in prezent când lucrez ca si profesor.

Casatorita in anul 2011, am devenit mama in 2014 iar de atunci am inceput sa descopar alimente *minune* si am inceput sa gatesc mult mai sanatos, mai ales pentru copilul meu. Din dorinta unei diversificari corecte a copilului am creat un grup pe Facebook ( Sa bucătărim pentru noi si pentru copiii nostri) si asa a inceput aventura mea culinara online, asa mi-am dobandit primul “discipol”  (sotul), dupa care s-au adunat prin intermediul facebook la inceput zeci, apoi sute si acum mii de prieteni dragi mie cu care am placerea si bucuria de a impartasi retetele mele. Cand spun retetele mele va impartasesc si cea mai mare dorinta a mea ca acestea sa devina si retetele voastre.

Vorba multa,saracia omului…asa ca va zic bine ati venit si pofta buna, dragii mei…

20160403_164103